top of page
Logo - Het Zang Loket ZONDER RAND.png

Zangschool voor beginners & (semi)professionals

Kelly heeft tijdens haar studies in Tilburg een sterke liefde ontwikkeld voor het zangdocentschap. Ze geeft al ruime tijd lessen aan ambitieuze, jonge zangers. Naast de lessen binnen Het Zang Loket is ze ook als vocal coach verbonden aan verschillende (amateur)musicalproducties door het land.

Het Zang Loket is opgericht in juni 2020. Kelly's specialisatie is Musical zang, maar iedereen is welkom - jong én iets minder jong! 

In de lessen staat een gezonde zangtechniek centraal en daarnaast wordt er intensief gewerkt aan muzikaliteit, dynamiek, voordracht en tekstbehandeling.

Het Zang Loket is gevestigd in het kantoorpand op de hoek van de kruising Raapopseweg/Velperweg in Arnhem. De locatie is goed te bereiken per bus vanaf Arnhem Centraal - of zelfs te voet (13 min) vanaf Arnhem Velperpoort - maar ook auto’s en fietsen hebben genoeg parkeermogelijkheden op het afgesloten parkeerterrein.

"Als vocalcoach ben ik mede verantwoordelijk voor jouw stem, je ontwikkeling en begeleid ik je naar jouw doelen. Dit doen we nauwkeurig 1-op-1 tijdens de les, maar wanneer gewenst ben ik ook buiten de les op de achtergrond aanwezig om je te monitoren en te helpen. We vormen samen een team.

Zo zie ik dat!" 

Geïnteresseerd in een proefles? Dat mag altijd! Deze duurt 30 minuten, is slechts €15 en daarna heb je 'n vrijblijvende keuze om een vervolgles te plannen.

ADRES:

Het Zang Loket bevindt zich in het kantoorpand aan de Raapopseweg 1 te Arnhem

IMG_7273_edited.jpg
IMG_7247_edited.jpg
bottom of page