Logo - Het Zang Loket ZONDER RAND.png

Zangschool voor beginners & (semi)professionals

Kelly heeft tijdens haar studies in Tilburg een sterke liefde ontwikkeld voor het zangdocentschap. Ze geeft al ruime tijd lessen aan ambitieuze, jonge zangers. Naast de lessen binnen Het Zang Loket is ze ook als vocal coach verbonden aan verschillende (amateur)musicalproducties door het land.

Het Zang Loket is opgericht in juni 2020. Kelly's specialisatie is Musical zang, maar iedereen is welkom - jong én iets minder jong! 

In de lessen staat een gezonde zangtechniek centraal en daarnaast wordt er intensief gewerkt aan muzikaliteit, dynamiek, voordracht en tekstbehandeling.

Het Zang Loket is gelegen op het perron van Station Zetten/Andelst, in het stationsgebouw. De locatie is perfect met de trein te bereiken, maar ook auto’s hebben genoeg parkeermogelijkheden.

"Als vocal coach ben ik mede verantwoordelijk over jouw stem, je ontwikkeling en begeleid ik je naar jouw doelen. Dit doen we nauwkeurig 1-op-1 tijdens de les, maar wanneer gewenst ben ik ook buiten de les op de achtergrond aanwezig om je te monitoren en te helpen. We vormen samen een team.

Zo zie ik dat!" 

Geïnteresseerd in een proefles? Dat mag altijd! Deze duurt 30 minuten, is slechts €15 en daarna heb je een vrijblijvende keuze om een vervolgles te plannen.

ADRES:

Stationsgebouw Zetten/Andelst

Parallelweg-Noord 41, Zetten

Het Zang Loket overdag.JPG
A46D7273-0CAC-4EE1-802B-4C89E00E95E0_edited.jpg