Altijd al echt willen leren zingen? Je stem willen ontdekken? Heb je een auditie op komst? Of wil je lekker zingen voor 't plezier? Alles kan, alles mag!

 

Kelly heeft tijdens haar studies in Tilburg een sterke liefde ontwikkeld voor het zangdocentschap. Ze geeft al geruime tijd lessen aan ambitieuze, jonge zangers. Ook is ze werkzaam geweest bij Muziekschool 't Kunstkwartier in Helmond en LokaalZes in Tilburg. 

Sinds 1 juni 2020 heeft ze haar eigen zangstudio geopend, genaamd Het Zang Loket. Kelly's specialisatie is Musical zang, maar iedereen is welkom - jong & iets minder jong!

In haar lessen staat een gezonde zangtechniek centraal en daarnaast wordt er intensief gewerkt aan muzikaliteit, dynamiek, voordracht en tekstbehandeling!

 

Het Zang Loket is gelegen in Zetten (omgeving Arnhem/Nijmegen) en de locatie is perfect te bereiken met het OV, omdat de studio zich - letterlijk - op het rustige stationnetje van Zetten/Andelst bevindt. Ook auto’s en fietsen hebben genoeg mogelijkheden tot parkeren. Ideaal!

 

"De oorspronkelijke functie van de ruimte was het uitgeven van treinkaartjes. Het loket is dichtgetimmerd en de rest van de ruimte is afgelopen weken flink onder handen genomen en omgetoverd tot een toegankelijke, muzikale studio! Ik ben er ontzettend blij mee!"

- Kelly

Geïnteresseerd in een proefles? Dat mag altijd! Deze duurt 30 minuten, is slechts €15 en daarna heb je een vrijblijvende keuze om een vervolgles te plannen.

 

Dit kan structureel (je krijgt je eigen tijdstip, wekelijks/2-wekelijks) of flexibel. In het laatste geval plant Kelly een moment met jou wanneer het rooster het toelaat. Het kan dan zijn dat je niet direct terecht kunt en eventjes moet wachten.

© 2020     |     www.kellyvandenboogaard.nl     |     Portretfotografie: Isabeau Bosscher