top of page
Logo - Het Zang Loket ZONDER RAND.png

Zangschool voor beginners & (semi)professionals

Kelly heeft tijdens haar studies in Tilburg een sterke liefde ontwikkeld voor het zangdocentschap. Ze geeft al ruime tijd lessen aan ambitieuze, jonge zangers. Naast de lessen binnen Het Zang Loket is ze ook als vocal coach verbonden aan verschillende (amateur)musicalproducties door het land.

Het Zang Loket is opgericht in juni 2020. Kelly's specialisatie is Musical zang en focust zich graag op werken aan auditie materiaal met beginners/gevorderden of het onderhouden van een (semi)professionele stem. Heb je toch een vraag of interesse in zanglessen voor andere doeleinden, stuur me vooral een berichtje met je motivatie en plannen.

In de lessen staat een gezonde zangtechniek centraal en daarnaast wordt er intensief gewerkt aan muzikaliteit, dynamiek, voordracht en tekstbehandeling.

Ook is er ruimte voor werken aan een auditiemonoloog.

Het Zang Loket is tijdelijk gesloten i.v.m. andere werkzaamheden van Kelly. Een berichtje sturen om in contact te komen voor in de toekomst is altijd welkom! Planning is om de mogelijkheid tot lessen volgen weer te openen in lente 2025 in Nijmegen (naast Station Lent).

"Als vocalcoach ben ik mede verantwoordelijk voor jouw stem en je ontwikkeling en begeleid ik je naar jouw doelen. Dit doen we nauwkeurig 1-op-1 tijdens de les, maar wanneer gewenst ben ik ook buiten de les op de achtergrond aanwezig om je te monitoren en te helpen. We vormen samen een team.

Zo zie ik dat!" 

bottom of page