Logo - Het Zang Loket ZONDER RAND.png

Altijd al echt willen leren zingen? Je stem willen ontdekken? Heb je een auditie op komst? Of wil je lekker zingen voor 't plezier? Alles kan, alles mag!

Kelly heeft tijdens haar studies in Tilburg een sterke liefde ontwikkeld voor het zangdocentschap. Ze geeft al geruime tijd lessen aan ambitieuze, jonge zangers. Ook is ze werkzaam geweest bij Muziekschool 't Kunstkwartier in Helmond en LokaalZes in Tilburg. 

Sinds 1 juni 2020 heeft ze haar eigen zangstudio geopend, genaamd Het Zang Loket. Kelly's specialisatie is Musical zang, maar iedereen is welkom - jong & iets minder jong!

In haar lessen staat een gezonde zangtechniek centraal en daarnaast wordt er intensief gewerkt aan muzikaliteit, dynamiek, voordracht en tekstbehandeling!

Het Zang Loket is gelegen op het perron van Station Zetten/Andelst. De locatie is dus perfect met de trein te bereiken. En ook auto’s en fietsen hebben genoeg mogelijkheden tot parkeren. Ideaal!

"DE OORSPRONKELIJKE FUNCTIE VAN DE RUIMTE WAS HET UITGEVEN VAN TREINKAARTJES. HET LOKET IS DICHTGETIMMERD EN OMGETOVERD TOT MUZIKALE STUDIO!"

Geïnteresseerd in een proefles? Dat mag altijd! Deze duurt 30 minuten, is slechts €15 en daarna heb je een vrijblijvende keuze om een vervolgles te plannen.

Wist je dat_.png

Je ook cadeaubonnen kunt aanvragen of workshops / kinderfeestjes op maat kunt laten maken? Laat je ideeën horen!

Studio zang.JPG
Het Zang Loket overdag.JPG
IMG_2574.JPG

Naast Vocal coaching kun je bij Het Zang Loket ook terecht voor het maken van studio zangopnames (voor enkele voorbeelden: klik hier), het filmen van een auditie / casting video of gebruik maken van de zangstudio door deze te huren.

 

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. Kelly denkt graag met je mee!

ADRES:

Stationsgebouw Zetten/Andelst

Parallelweg-Noord 41, Zetten